one
  • 0485 37 08 57

Ontmossen van daken en plaatsen van kleurcoating

Dak ontmossen of reinigen

De begroeiing van mos en algen op daken zorgen voor een snelle slijtage van het dak met problemen van waterinfiltratie en daklekkages tot gevolg.

Het ontmossen bestaat uit een zachte reiniging met heet water dat alle mossen en moswortels doodt. Zo wordt het oppervlak optimaal gereinigd. Vervolgens wordt er een preventief anti-mosproduct aangebracht waardoor toekomstig mos minder snel terugkomt.

Algemene werken Kurt heeft zich gespecialiseerd in het preventief en curatief behandelen van betonpannen, keramische pannen, kunst- en natuurleien en golfplaten. Voor elk type pan geldt een aangepaste aanpak.

Als de toplaag van de pannen, leien of golfplaten te poreus geworden is, volstaat het ontmossen niet meer en moet het dak herbehandeld worden.

Voor een fractie van de kosten van een nieuw dak reinigt en herbehandelen wij uw dak zodat het net als nieuw is.

De op acrylgebaseerde dakcoatings zijn de originele fabriekscoatings voor leien, pannen en golfplaten en zijn in iedere kleur beschikbaar.

Het coaten verlengt niet alleen de levensduur van uw dak, maar geeft het ook zijn oorspronkelijke uitstraling en waarde terug.